· 

Verhaalkeuken

Verhaalkeuken is een project van Stichting Bel-Arte in samenwerking met het Huis voor de Kunsten. Het project werd gestart in 2007 en is dus al aan zijn veertiende seizoen bezig. Verhaalkeuken wordt gegeven in de periode van oktober tot en met april en steeds op de laatste dinsdag van de maand (tenzij anders vermeld), van 10.00 uur tot 12.00 uur in de morgen.

 

Bij binnenkomst staat er een koffiebuffetje klaar en kan ieder naar behoefte koffie of thee nemen. Vervolgens worden er door een achttal vertellers verhalen voorgelezen met tussen de verhalen door steeds een inleidend muziekje. En omdat het Verhaalkeuken is, wordt er intussen in de keuken een pan soep bereid die u – als u dat wilt – na afloop kunt nuttigen. De entree is weliswaar gratis, maar de genuttigde consumpties dient u aan het eind van de activiteit uiteraard af te rekenen.

Vanwege het gelimiteerd aantal zitplaatsen en in navolging van het coronaprotocol is het ook voor Verhaalkeuken noodzakelijk te reserveren. Dit kan via info.belarte@gmail.com.

Agenda 2020

Dinsdag 27 oktober 2020
Verhaalkeuken
, aanvang 10.00 uur, entree gratis.

Dinsdag 24 november 2020

Verhaalkeuken, aanvang 10.00 uur, entree gratis.

• 

Dinsdag 22 december 2020

Verhaalkeuken, aanvang 10.00 uur, entree gratis. 

• 

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar www.bel-arte.nl

Reactie schrijven

Commentaren: 0