Over ons

Als Huize Maagdenberg werd in de vorige eeuw de grondslag gelegd voor wat later Hotel Maagdenberg zou heten. Een hotelfunctie heeft Grand Café Maagdenberg niet meer. 

Grand Café Maagdenberg is in april 2016 overgenomen door Conny Basten en Geert Hermkes. Er zijn tal van renovatiewerkzaamheden uitgevoerd om de sfeer en uitstraling van dit prachtige pand eer aan te doen.

 

Bij Grand Café Maagdenberg kunt u terecht voor een bezoek aan ons zonnig terras waar wij lunches serveren en diverse ijscoupes. Het Grand Café is ons bruin café met een prachtige antieke bar en nostalgische inrichting. 

Wij serveren Lindeboom pils en alle speciale bieren van deze Limburgse brouwerij.

Naast het café is de Tweede Kamer. Tevens ingericht met mooi antiek en kunst. Hier kunt u terecht voor bedrijfslunches, vergaderingen, feesten tot 60 personen.

Achter het Grand Café is een feestzaal met diverse mogelijkheden. Zo is er regelmatig een Tango Salon en live-muziek. In de agenda kunt u zien welke activiteiten gepland staan. De feestzaal is een mooie zaal voor grotere feesten, bruiloften en recepties. 

De Wintertuin ''San Antonio's Garden'' kan onderdeel zijn van de feestzaal bij grote evenementen en bruiloften. In de Wintertuin serveren wij een buffet of zijn er zitplaatsen voor een rustmoment. 

Een zeer populaire feestruimte is onze Wintertuin in combinatie met de binnentuin. Voor kleine verjaardagsfeesten, jubilea en recepties kunt u tot ruim 100 personen hier terecht.

Voor alle opties kunnen wij een prijs op maat geven. Neemt u gerust contact op voor een geheel verblijvende offerte. 

 

Soms moeten we met veel verdriet een waardig afscheid regelen voor een familielid. De ene keer sereen en met een ingetogen karakter, een andere keer mag een afscheid iets uitbundiger gevierd worden. Wat de wens van de overledene of familie ook is, wij willen graag tijdens een persoonlijk gesprek deze wensen met u bespreken. Grand Café Maagdenberg verzorgt koffietafels en uitvaarten voor 15 tot maximaal 150 gasten.