Over ons

Als Huize Maagdenberg werd in de vorige eeuw de grondslag gelegd voor wat later Hotel Maagdenberg zou heten. 

Grand Café Maagdenberg is in april 2016 overgenomen door Conny en Geert Hermkes. Er zijn tal van renovatiewerkzaamheden uitgevoerd om de sfeer en uitstraling van dit prachtige pand eer aan te doen.

 

Bij Grand Café Maagdenberg kunt u terecht voor een bezoek aan ons zonnig terras waar wij eten en drinken serveren. Het Grand Café is ons bruin café met een prachtige antieke bar en nostalgische inrichting. Voor een gezellig feestje is deze ruimte beschikbaar!

Wij serveren Lindeboom pils en alle speciale bieren van deze Limburgse brouwerij.

Naast het café is de Tweede Kamer. Tevens ingericht met mooi antiek en kunst. Deze ruimte is volledig ingericht als een sfeervol restaurant.

Achter het Grand Café is een feestzaal met diverse mogelijkheden. Zo is er regelmatig een Tango Salon en live-muziek. In de agenda kunt u zien welke activiteiten gepland staan. 

In de Wintertuin serveren wij dagelijks lunch en diner.

 

Soms moeten we met veel verdriet een waardig afscheid regelen voor een familielid. De ene keer sereen en met een ingetogen karakter, een andere keer mag een afscheid iets uitbundiger gevierd worden. Wat de wens van de overledene of familie ook is, wij willen graag tijdens een persoonlijk gesprek deze wensen met u bespreken. Grand Café Maagdenberg verzorgt koffietafels voor 15 tot 50 personen  

 

Bel gerust eens naar +31 77 351 3294 voor meer informatie.