Recensies

‘Alles is precies zo gegaan als ik gewenst heb.’

Bedankt voor de gezellige avond! Het was perfect; de ruimte, de hapjes waren lekker en goed verdeeld over de avond gebracht. Ook de extra aandacht voor meegekomen kleintjes perfect! Is echt precies zo gegaan als ik gewenst heb. Bedankt voor de gastvrijheid, helemaal top.

Koreaanse maaltijd

Geachte mevrouw Basten,

Hartelijk dank voor de voortreffelijke Koreaanse maaltijd.

 

Met vriendelijke groet,

Henny J. Balke.

Bedrijfspresentatie

Op maandag 9 april heb ik bij Grand Café Maagdenberg mijn bedrijfspresentatie voor MINIMALU gehouden in de Tweede Kamer. Het was een perfecte ruimte voor het aantal gasten dat ik uitgenodigd had. De hapjes en de drankjes werden perfect klaargemaakt en de mensen hebben mogen genieten van de vriendelijke bediening. Ik ben zeer tevreden!

Babyshower

''Wij hebben een gezellige babyshower gehad in huiselijke sfeer. Hartelijk ontvangst en top bediening! Alles was bereid met verse producten en dat was te proeven, mmmm.. Mede dankzij jullie een zeer geslaagde middag! Bedankt en veel succes in de toekomst!'' 

- Familie Spunda

35 jaar Parelmoer

Sinds 1982 maken Pieter Simons (Akkordeon), Gé van den Heuvel (viool), Har Crommentuijn (gitaar) en Nico Peters (Banjo) samen muziek onder de naam Parelmoer. En al 35 jaar in dezelfde samenstelling. Op 11 juni 2017 werd vanaf 15.00 uur een muzikaal feestje gevierd in Grand café-restaurant de Maagdenberg met optredens van bands, waarin leden van Parelmoer spelen: Jôngk Belaege (Gé), SIMONS (Pieter), Toetie (Har) en Fanfaar Trotwaar (Nico), Parelmoer zelf natuurlijk en de Duitse bluegrass band Mondays on the Backporch.

Ondanks de tropische hitte buiten, werd het binnen mede dankzij een afdoende airconditioning heel gezellig. Een perfecte podiumopstelling, goede geluidstechniek,, keurige bediening en een uitstekende ceremoniemeester (Wim Kunen) zorgden voor een ontspannen sfeer . De Maagdenberg bleek voor dit festijn een uitstekende locatie en ook de bloemetjes op tafel ontbraken niet.

Het publiek werd ruimschoots bediend met een muzikaal programma met een grote variatie aan muziekstijlen. Er werd goed en enthousiast gemusiceerd. De welwillende en goed gemutste aanwezigen bestonden natuurlijk hoofdzakelijk uit fans en bekenden van de leden van Parelmoer. Hun optreden werd met groot applaus begroet en luidkeels werd het lang zullen ze leven gezongen. Parelmoer kan terugzien op een zeer geslaagd jubileum.